MojAndroid
(x) hirdetés

Kisgyerekes szülőknek akarunk a közeljövőben megjelenő app-unkkal segíteni. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy milyen nehéz pelenkázó helyet találni, vagy egy olyan kávézót, ahol beférünk a babakocsival. A hónapok, évek múlásával az is fontos, hogy ne csak mi felnőttek érezzük jól magunkat, de a gyermekünk (gyermekeink) is. Ne csak sült krumpli vagy makaróni legyen ebédre vagy féladag a vörösboros szarvaspörköltből, hanem olyan ételek is, amik tényleg gyerekeknek valók. Legyen etetőszék, netán egy kis játszósarok, hogy ne a lábak alatt rohangáljon, ha már unalmas neki a vasárnapi ebéd.

Mindezeket a helyeket csak lassan tudjuk magunk felfedezni, de ha csak pár napra látogatunk új helyre, akkor nem bízhatunk másban, mint a vakszerencsében.

Ezen szeretnénk változtatni. Egy olyan app-on dolgozunk, ami a GPS-koordinátádtól függetlenül felajánlja azokat a helyeket, amiket akár Te, akár mások “bababarátnak” neveztek.

Kérjük töltsd ki és oszd meg a kérdőívünket, hogy minél több szülő igényei megvalósításra kerüljenek a programban.

Újdonsült kismamák, apukák új kihívásokkal szembesülnek a városban: hol lehet út közben pelenkázni, melyik kávézó, étterem gyerekbarát? Ugyan ez a helyzet, ha gyakorló szülőként másik városba, netán országba látogatunk.

A Toddler in da city 4sq alapokra épülő közösségi alkalmazás, amiben 4sq venue-ket lehet az alapján pontozni, hogy mennyire gyerekbarát helyek. A venue-ket két féle csoportba lehet osztani: gyerekbarát (van etetőszék, bababarát kiszolgálás, hotel esetén kisgyerek számára szükséges felszerelés), valamint pelenkázó hellyel rendelkező. Mind a két csoportba tartozó venue-ket osztályzással és fotós megjegyzéssel lehet értékelni (esetenként egy hely két csoportba is tartozhat).

Az app a 4sq “explore” menüjéhez hasonlóan alapértelmezésként listában (sorrend: legközelebbi, legjobb), igény szerint térképen jelenítené meg a venue-ket.

2012.11.03.

+