MojAndroid
(x) hirdetés

Csütörtök este zajlott a Telenor Android workshop továbbfejlesztett változata, az Android vs. Windows Phone. Sajnos sikerült belekeverednem az egyetlen dugóba a városban, s emiatt megcsúsztatni a kezdő kerekasztal beszélgetést. Miután beestem, nagyon jó beszélgetés alakult ki.

A “régi” Android workshopokhoz képest a mostani esemény, s a nyitás a Windows phone irányába nagyon jót tett az eseménynek. Végre a Windows Phone rajongók is megérthetik, miért jó az Android, s az Android felhasználók is testközelből ismerhetik meg a Windows platformot.

Péntek reggel a Kürt Akadémia Smartmobil képzésén tartottam egy rövid előadást az Android rendszer történetéről. Az előadáshoz használt prezit itt tekinthetitek meg:

Aki ezekről lemaradt, s egy picit is érdeklődik az alkalmazásfejlesztés iránt, az semmiképpen ne hagyja ki az idei App! konferenciát! 2012. november 20-án lesz az esemény. Későbbiekben majd még beszámolunk a programról.

És lesz majd megint Smartmobil, lesz Mobil Hungary, lesznek még workshopok, s talán újra életet lehelünk a szeretett Android Meetupunkba is. :)

2012.10.28.

+