MojAndroid
(x) hirdetés

A játék, ami miatt lassabban haladok az aktuális könyvem olvasásával illetve ami függővé tesz. Sok barátom szerint Angry Birds függő vagyok/voltam. Nos, mióta a Flow Free-vel játszom kijött egy Seasons és egy alap játék frissítés és egyikkel sem játszottam még… A játék lényege, hogy különböző méretű négyzetrácsos felületen össze kell kötni az azonos színű pöttyöket. A vonalak nem keresztezhetik egymást és minden felületet ki kell tölteni. Ha ez meg van, akkor tessék megcsinálni mindent elsőre, az a perfekt szint (pipa helyet csillag).

Amikor 5×5 a négyzet, gyerekjátéknak tűnik. Amikor 9×9 már kezd érdekes lenni (az alap pályákon a tempót lehet növelni és felkészíteni az agyunkat a gondolkodásra). Amikor pedig elérkezik valaki a 13×13-as rácsokhoz, akkor jön a neheze. Raktam is fel képet az egyik nehezebb pályáról (megoldás nélkül). Kíváncsi vagyok kinek hány perc kell a megfejtéshez. :)
600 pálya van ingyen, 4 dollárért pedig megvásárolhatjuk a teljes csomagot (tegnap este vásároltam meg :) ) A magam részéről több szót nem is vesztegetnék, ha valaki szereti a logikai játékokat, imádni fogja (ráadásul 600 pálya ingyen van). A játék egyetlen hibája a WP7 dizájn, amit nem értek, de legyen így, én a magam részéről köszönöm a fejtörőket.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=_6pDEoXMd7Y&hd=1]

2012.10.26.

+