MojAndroid
(x) hirdetés

Csillog, villog, pörög, forog, animált csupa csicsa magazin. És a koncepció érthető is. Olyan magazint, hír alkalmazást szerettek volna készíteni, amilyen eddig még nem volt. Ami megmutatja a tegra processzorok erejét.

Ezt sikerült is megvalositani. Minden animálva van, mozog, s hála Istennek épp csak nem robban, zenél közben. (ugye Ti is szeretitek a zenélő weboldalakat?)

Akkor most gyorsan kiveséztem mi a gondom az alkalmazással. Nézzük mit is tud az applenek? Miért támadt kedvem telepíteni azt a nexus 7-re?

Az alkalmazás azt ígéri, hogy remek alkalmazás ajánló, mozi és játék hírek szállítója lesz. Ennek eleget is tesz. Van benne még egy gadget szekció is. A hírek egészen rendben vannak, naprakészek. Azonban az otthoni egészen jól működő chello 60mbs interneten is sokat néztem a “loading” karikát. Mi lehet mobilneten? Két hír, s elfogy a havi adatmennyiség.

Kár érte, ha lenti képeken is látható settings részen az animációk kikapcsolható lenne, sokat dobna rajta. De lehet, hogy egyszerűen nem én vagyok a célcsoport.

Próbáltátok? Nektek bejön? Hamarosan bemutatok egy másik hír alkalmazást, ami minta lehet mindenki számára.

2012.09.09.

+