MojAndroid
(x) hirdetés

Keresed a tökéletes telefon vagy tablet állványt, amely külső hangszóróként is használható, és nem kerül egy vagyonba ? A Divoom által gyártott IFIT-2 modellben megtaláltad! Tökéletes megjelenés, rendkívül jó hangzás, megfizethető áron.

Amellett, kiváló sztereó hangzása van, az iFit-2 tartalmaz egy újratölthető akkumulátort, amely képes akár hét óra folyamatos zenehalhatást vagy videó lejátszást. A design tökéletes, fényes fekete vagy fehér szín, semmi sallang. Hátul kék led jelzőfény, ki-bekapcsoló, audio csatlakozó (3,5 jack) és mini-USB port (az akkumulátor töltésére). A dobozban található egy mini-USB kábel, és egy 3,5 jack dugó, mellyel az éppen használt készüléket lehet csatlakoztatni az IFIT-2 – höz. A készülék alján besüllyesztett kábel elvezető található, mellyel a jack kábel eltüntethető.
A bele helyezett készüléket stabilan tartja, akár horizontálisan, akár vertikálisan is tesszük bele.
A háttámlája alig 5 cm, így ha telefont helyezünk bele, szinte ki sem látszik. A tartórész alja gumírozott, mely meggátolja a készülék elcsúszását, valamint védi a belehelyezett készüléket a karcolódástól. Az alján szintén található 4 db kerek gumírozott „láb” melytől szinte odatapad arra, amire ráhelyezzük.
A szabványos 3,5 jack dugónak köszönhetően, szinte minden telefont, tabletet, médialejátszót hozzá lehet csatlakoztatni.
A hangért felelős 6 wattos sztereo hangszórók szépen szólnak, nagyon jó mélye van.
Természetesen azért senki ne várjon tőle High-End minőséget.
Egy negatívuma van, hogy nem állítható a háttámla szöge.
Az ára 8-10 ezer forint között mozog, de úgy gondolom, hogy nagyon jó minőséget, hangzást és praktikumot kapunk ennyi pénzért.
A tesztre kapott készüléket a 3 Mérnök Terminal Számítástechnikai Üzlet bocsájtotta rendelkezésemre, de bevallom annyira megtetszett, hogy nem is adtam vissza nekik, megvásároltam.

2012.09.09.

+