IKEA Katalógus 2013 app: a virtuális IKEA áruház (Lakásműhely keresztposzt)

Érdekes meghívót hozott a posta az IKEA-tól még vagy két hete. Androidos blog, sőt, gondolom techblog nem gyakran kap ilyesmit, mégiscsak bútor, a telefonom se éppen lappra szerelt… És ráadásul mindez az IKEA 2013-as katalógusának most csütörtökön tartott bemutatójára, az azzal együtt tartott sajtótájékoztatóra!… Nem voltam persze meglepődve, sejtettem, miről lehet szó: júliusban már hinteltük e hasábokon is, hogy az IKEA új katalógusa mobilon is elérhető lesz, ráadásul Kiterjeszett Valóság, azaz Augmented Reality (vagy AR) funkciókkal is fel lesz vértezve.

Bútoros, lakberes eseményről van szó, nálam rátermettebb személyt delegáltunk Juli személyében, aki, ha úgy tetszik, az Android világ és a belsőépítész szakma megfelelő metszetét képviseli ahhoz, hogy nálam sokkal jobban értse és értékelje, miről van szó.

Egy szó mint száz: Juli részt vett a jeles eseményen, és nem volt rest kipróbálni az augusztus 13-a óta Magyarországról is elérhető, AR-es IKEA appot sem. Tapasztalatait pedig a Lakásműhely blogon osztotta meg velünk. Abszolút geek olvasóink ide kattintsanak, amennyiben a katalógus-bemutató textiles részét átugorva egyből az AR appra kíváncsiak. Juli volt olyan jó, hogy a cikkbe egy szinte teljes képernyőkép szettet is beletett, ezt közvetlenül itt éritek el (előrehaladni pedig a képekre kattintgatva lehet).

Köszönjük innen is a beszámolót Julinak, kellemes olvasást és katalógus-böngészést nektek, az olvasóknak!

Tovább a lakásműhelyre >>>

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , , ,

About lipilee

Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.
View all posts by lipilee →