MojAndroid
(x) hirdetés

Frissült a Google Maps, azaz a Térkép. Mostantól ha kerületre keresünk irányítószámmal, a határokat is jelöli a térképen. A saját helyek alatt mostantól egy helyen találhatjátok meg a kedvenc helyeket, a keresett helyeket stb. Újabb városok tömegközlekedése is belekerült illetve a tervezésnél ha adott pontra bökünk, most már kiírja a következő indulási időpontot is. Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból az új, szépséges ikon sem. :)Töltsétek a Playről.

Új verzió érkezik a Google Playből is. Hamarosan érkezhet a kívánságlista illetve az ajándékutalvány. A funkciók mindenesetre benne vannak az új Play-ben, de nem láthatóak. Letöltés innen. A linkekért köszönet az AndroidPolicenak.

A mai nap a Google hangalapú szolgáltatásainak bővítésével lett teljes, azaz hangalapú keresés és szövegbevitel magyar nyelven. Galaxy Nexuson Jelly Bean és Ice Cream Sandwich alatt is elérhető lett, de twitteren jelezte Tamás, hogy SGS III alatt is látja. Ezen frissítés a Google Playhez hasonlóan folyamatosan jut el hozzátok, érdemes időnként újraindítani a telefont, hátha megjelenik. A hangalapú szövegbevitelnél nálam automatikusan a magyar nyelvű lett, de a Google Search alatt a beállításokban nekem kellett kiválasztani. Szóval nézzétek meg a készülékeiteket.

UPDATE
Úgy tűnik Jelly Bean, Ice Cream Sandwich és Gingerbread alatt is működik. Froyo illetve Éclair felhasználóktól még várjuk a visszajelzéseket.


A hangalapú gépelésnél csak az online verzió érhető el, offline elmentésre még nincs lehetőség, de reméljük hamarosan azon nyelvek közé is bekerül. A swype béta ennél többet tud, ott a pont, vessző stb., nagy betű parancsokat is értelmezi, itt az írásjeleket kézzel kell gépelnünk sajnos.

Ma megérkezett a hivatalos bejelentés is.

2012.08.16.

+