MojAndroid
(x) hirdetés

Arisztotelész szerint az ember társas lény, csak társadalomban tud élni, de ott is arra törekszik, hogy ne legyen kívülálló. Az egyén a családon keresztül tud hatni a társadalomra, így alapösztön az, hogy keressük a köteléket az ellenkező nemmel. A felgyorsult világunknak köszönhetően a kapcsolatok kialakításának jelentős része online közösségi térben történik, mivel itt mindenkinek jóval nagyobb az önbizalma. Ezáltal háttérbe szorul a kudarcelkerülési motiváció, hiszen amennyiben elutasítanak nem egy nagy közeg előtt kerülünk kellemetlen helyzetbe. De mi történik, ha egy szórakozóhelyen vagyunk, kiszemeltünk magunknak valakit, de nem tudjuk, hogy a vonzalom kölcsönös-e? A magyar fejlesztésű innovatív Hi!temptation alkalmazás ebben tud egyedülálló segítséget nyújtani.


A Facebookon mostanában nagyon keményen szankcionálják az egyirányú ismeretséget. Tehát amennyiben valakit bejelöltek a legnagyobb közösségi oldalon ismerősnek, de ő zaklatás jogcímen bejelentést tesz a fejlesztőknek, nagyon gyorsan törölhetik az új kapcsolatra vágyó ember profilját. Így lehet, hogy megtaláltad a tökéletes nőt vagy férfit az előző esti buliban, de nem biztos, hogy eljuttok a valós kommunikáció szakaszába, ha az éjjel egy mondatot sem beszéltetek. Gyakran az se segít, ha megtudod, hogyan hívják az illetőt, hiszen gyakori a vezeték-és a keresztnév esetén vajmi kevés esélyed van megtalálni azt, akit kerestél – főleg egy emlékkiesésben gazdag, túlságosan vadra sikeredett szórakozás másnapján.

A Hi!temptation segítségével nem kell profilokat keresni, nem kell félni attól, hogy letiltanak, de a népszerű srácoknak vagy lányoknak sincs semmi félnivalójuk: be lehet állítani, hogy kik láthassanak téged. Az alkalmazás ugyanis GPS-re épülő algoritmusok segítségével kilistázza azokat azokat a Hi!temptation felhasználókat, akik a közeledben vannak. A mai világban a nők nem kezdeményeznek, megvárják a férfi közeledését. Ezentúl változhat a helyzet, hiszen egy gombnyomással felhívhatják magukra a figyelmet. Amennyiben megtaláltad a kiszemeltet, nincs más dolgod, mint dobni egy Hi!-t, közben vágyakozva reménykedni abban, hogy az érdeklődés kölcsönös. Ha a másik fél elfogadja a Hi!-t, akkor máris tudtok online csevegni. Mivel a
közeledben van úgyis odamész hozzá, hiszen az applikáció segítségével már tudod: nem fog elküldeni téged az első pillanatban. Innentől pedig már csak rajtad múlik, hogy kéz a kézben hagyjátok-e el a partihelyszínt, amikor kezd felkelni a nap.

A Hi!temptation az Android Market-ből ingyenesen letölthető alkalmazás, azonban a kényelmi funkciók kreditbe kerülne. Számos programmal ellentétben itt ha aktív felhasználó vagy, akkor ezért sem kell fizetned. A csekkolásokért krediteket kapsz, amit profil kiemelésre, előrerendezése, Facebook letiltásra és más számos dologra tudsz elhasználni. A csekkolás nem kötelező, azonban csak így tudsz virtuális fizetőeszközt gyűjteni. Ráadásul ezáltal mások azt is látják, hogy Te hol vagy. Amennyiben ezt a funkciót nem preferálod, valós pénzért tudsz krediteket vásárolni.

A regisztráció Facebookhoz kötött, tehát profilt csak abban az esetben tudsz aktiválni, amennyiben rendelkezel itt adatlappal. Ez nem adatszerzési célokkal jött létre, hanem azt kívánták a fejlesztők elérni, hogy valós, névvel rendelkező felhasználók legyenek, így elkerülve azt, hogy az alkalmazást gyorsan belakják a kamu emberek.

Az applikáció vírusszerűen terjedhet, bár az igazi promóció jelen pillanatban még csak Magyarországon kezdődött a napokban, egyre több külföldi regisztrál be és használja aktívan a Hi!temptation alkalmazást. Mivel a program Facebook oldalán a lájkok száma átlépte az ötezret, a regisztrált tagok pedig a tízezret, a kreditek egy hónapra ki lettek kapcsolva, viszont csekkolással most is lehet gyűjteni virtuális fizetőeszközt. Töltsd le és légy részese egy új, magyar közösségi alkalmazás születésének.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=CIZEWRFTVL8]
(x) hirdetés
2012.01.19.

+