MojAndroid
(x) hirdetés

Megérkezett a mai adag 10 centes alkalmazás. Azt hiszem ma nagyon komolyan be fog vásárolni mindenki, aki nem vásárolta meg korábban ezeket a remek alkalmazásokat és játékokat. Mikor megláttam a mai kínálatot, egyszerűen leesett az állam és bár én sokat nem fogok vásárolni – a legtöbbet megvettem korábban – nagyon örülök annak, hogy mindenki számára egy gyufásdoboz áráért elérhetőek ezek az appok. Le a kalappal, így kell ünnepelni. :) Hajtás után a mai lista, ajánlókkal.

Egyelőre az első kettő Magyarországon nem vásárolható meg, szóval Market enablerrel kell átverni a Marketet ahhoz, hogy mégis sikerüljön. Nem igazán értem a dolgot, de a többi működik. A Shazam továbbra sem megvásárolható Magyarországról. Ahhoz Market enabler szükséges és UK beállításokkal megy.

Az EA Games engedélyezte Magyarországot is a vásárlásnál, mostantól meg tudjátok vásárolni az NFS: Shift-et is. Marketre fel, SGS-re is működik! Sajnos Galaxy S II-őn továbbra sem, de ez nem meglepő, nem készült a játékból verzió a MALI400 GPU-hoz.

  • Shazam Encore – zenefelismerő program olyan, mint a Soundhound. Kinek ez, kinek az jön be jobban. Reklám mentes, teljes verzió.
  • Need For Speed: Shift – bár nem a legújabb autós játék, nekem még mindig nagy kedvencem, számomra ez a legjobban kezelhető.
  • Sentinel 3: Homeworld – tower defense játék. Szerintem a legjobb, de mindenképpen a top3-ban van. Itt írtunk róla, vegyétek, vigyétek, nagyon ajánlott.
  • Baseball Superstars 2011 – szerintem a legjobb Baseball játék a Marketen, arcade jellege miatt. Annak ellenére imádom és ezer éve megvásároltam, hogy egyébként nem szeretem a baseballt. Itt írtunk róla.
  • Spirit HD – iOS-en komoly karriert befutott touch screent használó játék. Vagy imádni fogod vagy utálni. De ennyiért egy próbát megér!
  • My Beach HD – a mai élő háttérkép a strandra visz. Kiváló minőségű alkalmazás, teljes verzió.
  • Paper Camera – képeinkből varázsolhatunk rajzokat. Sok-sok effektet ismer, remek alkalmazás. Itt írtunk róla.
  • Jelly Defense – remek tower defense játék, sok extrával. Erről is írtunk már.
  • Game Dev Story – játékfejlesztő céget kell irányítanunk. Angol tudás szükséges hozzá. Hetekig csak ezzel játszottam anno és itt írtam is róla. Nem véletlenül volt top hit játék sokáig iOS-en is és nem véletlenül készült el azóta több folytatása (Pocket League story, Grand Prix story stb.).
  • Farm FrenzyItt írtunk róla pár sort. Ha Facebookon nevelgetted már a farmodat, akkor ez is tetszeni fog. Ha nem, akkor úgy teszel, mint én és 23Ft-ot sem adsz érte.
2011.12.09.

+