MojAndroid
(x) hirdetés

Nyakunkon a Mobil Weekend, és tegnap óta elérhető a végleges program is. Ebből szemezgetve egy kicsit részemről a következő panelekre igyekszem elmenni majd:

Péntek, nov. 25.

A péntek reggel Androidos szempontból kevésbé érdekfeszítő, ezzel együtt úgy értesültem, hogy a Microsoft-Nokia közös megnyitón (9:00) lesz szemcukorka, úgyhogy ha véletlenül sikerül korán kelni (az általában megy), és a torkom se fáj nagyon (mostanában nem megy), akkor megtekintem.

Ami viszont magyar mobilos startupoknak must see lehet, az a 12:30-kor kezdődő “EUGA – hogyan vonhatunk be EU-s forrásokat” előadás. Este 6-kor pedig indul a fejlesztői verseny, illetve “Mobilos VIP Network” esemény is kezdődik érdekesebbnél érdekesebb programokkal.

Szombat, nov. 26.

Nos, a szombat délelőtt kábé úgy ahogy van kötelező. Személyesen ellenőrzöm, hogy mind ott vagytok-e! (Na jó, nem.)

Amit kiemelnék, az a 10:40-kor induló kerekasztal, ahol a 3 nagy mobil platform evanglistái, köztük jómagam járjuk körül: “Átvethetik-e a PC-k szerepét az okostelefonok”?

A délután a Véleményvezérek startup workshop és networking eseményről szól majd – mobilos startuppoknak ez is nagyon értékes, én biztos odalátogatok. (Illetve hát nem lépek le, ugye.)

Vasárnap, nov. 27.

Ahol velem biztosan találkoztok: “Agilis módszertannal piacvezetővé válni. Hogyan igen és hogyan nem?” 10:40-kor, Bodó Árpád (Sprint Consulting) előadásában. Ezután újabb 2 androidportal.hu érdekeltség is lesz még: 13:30-kor DJ Kobak celebrálja “Oktatás Androiddal” workshop vitaanyagát, Dr. Dudás Ági, az androidportal.hu kedvenc jogásza pedig “Szoftverjog – Android & iOS háború” címmel megy bele egy kicsit mélyebben és szakértőibb szemmel abba, amit én hétfőnként kapargatok a Hírhétfő “Mi újság a szabadalmi fronton” rovataiban. Must see!

Vasárnap este 6-tól pedig a versenyt lezáró bemutatókra kerül sor.

Találkozunk a Mobil Weekenden!

2011.11.23.

+