MojAndroid
(x) hirdetés

Miért?!
Ez jó kérdés!Pontosan nem is tudom,talán megtetszett,ajánlották,sok jót olvastam róla,de talán a lényeg hogy a mostani telefonom(Samsung wave)össze omlott!
Nagyon szerettem a wavwe-t,gyors,nagy tudású,könnyen kezelhető telefon.De egy évesen megbolondult,és hiába frissítés,törlés,újra húzás,csak ideig-óráig működött hibátlanul!
régóta nézegettem már olyan Samsung telefont,amin nem az a “csodás Bada” rendszer fut!
Több érv is szólt a Bada ellen:1)szinte minimális a letölthető alkalmazás2)nincs újabb verzió,stb.
Szóval elkezdtem nézegetni,netet olvasgatni,kérdezősködni!
Ami fontos volt (mivel kamionozom):1)nagy kijelző,2)nagy kezelőgombok,3)nagy,jól olvasható betűk,4)gyors legyen amikor használom!A net,játékok(ezeket le is szoktam töröltetni a telefonjaimról mikor megveszem),meg a többi számomra felesleges funkció nem érdekel.
Először a Samsung Galaxy s-t néztem ki,de mivel kifutó széria,így csak egy pink színűt találtam,vagy lett volna használt,de én újat szerettem volna(mindig újat vettem),és már öt-hat éve csak Samsungot!Előtte Nokiás voltam,de csalódtam a Nokikba.
A lényeg hogy körülbelül 60.000Ft szántam az új telefonra.Itt egyből ki is esett a Samsung Galaxy s-2 (az ára miatt),az előbb már írtam az s miért esett ki,úgy hogy maradt a plusz.
Többen ajánlották,sok jót olvastam róla,és nem Badás a szoftvere,hanem Androidos(erről mindenki jókat írt,minden szempontból).
Pár napja van meg az s-plusz,és csak ódákat tudok zengeni róla.Minden szempontból veri a Wavet!ami valahol érthető is,mivel a Wave jó 2-éves konstrukció.
Remélem egy év után nem fog olyan csalódása érni,mint a Wavel.

2011.11.10.

+