MojAndroid
(x) hirdetés

[Frissítés: A képek nem eredetiek, hamisitvány, de azért jók voltak ahhoz, hogy elkezdjünk agyalni egy kicsit.]

A Google Voice megjelenése kapcsán is voltak találgatások, hogy mit is akar kezdeni a “Big G” ezzel a fejlesztéssel, majd ebben az évben az amerikai Sprint szolgáltató az összes ügyfelének elérhetővé tette a “virtuális hangpostát”.

A Pocketnow.com újabb érdekes információkhoz jutott:

googlesim-300x224.jpg

Igen, ez egy Google SIM kártya. Természetesen ez sok mindent jelenthet, például lehet ez csak egy promóció valamelyik szolgáltatóval, sima Nexus PR. Viszont van még egy érdekes dolog:
googlesim2-300x224.png

A képernyőképen tisztán látható a “Google_Es” szolgáltatói elnevezés. Az okosok azt feltételezik, hogy folynak a tesztek és a Google egy létező szolgáltatón keresztül szeretne belépni a piacra, mint virtuális szolgáltató, ahogyan hazánkban teszi a Tesco jövőre.

Ettől a ponttól kezdve csakis a saját magunk képzelete szabhat határt annak, hogy mit hozunk ki ezekből az információkból, viszont azt már tudjuk jól, ha G valamit elkezd, ott biztos, hogy a maximumra törekszik.

Van pár érdekes dolog amit összelehetne kötni:

Nyilván a fenti dolgok között vannak találgatások, vannak kész tények, egyik sem jelent semmit. Arról ne is álmodozzunk, hogy bármit is megfogunk tudni, megszoktuk, hogy a Google nem beszél a terveiről részletesen, kijön Beta állapotban a szolgáltatás, teszteljünk, oszt majd meglátjuk mi lesz belőle.

Nekem csak egy kérésem lenne: Nem akarja megvenni a Google a Tescot? Jobban járnánk.. (P.S. az amerikai T-Mobile is eladó, ha nem jön össze at AT&T-vel az üzlet #justsayin’)

[Forrás: Talk Android]

2011.09.23.

+