JustReader Pro nyereményjáték – hogyan használd a nyereménykulcsot?

A múltkor nagy fanfárok és már-már fokozhatatlan izgalmak közepette kisorsolt 20 db. JustReader Pro kulcs boldog tulajdonosai közül többen is jelezték, hogy nem tudják, hol kell beütni a kódot, következésképpen igazából annyira még nem boldogok. Ha te egyike vagy a 20 boldog kulcs-tulajdonosnak, de nem tudod hogy hol kell beütni, következésképpen igazából annyira nem vagy még boldog, akkor kattints a Tovább-ra, mert most elmondom, hova kell beütni. (Találd ki, hogy milyen leszel következésképp!)

A kulcs használatához tehát a következőt kell tenned:

  1. Betöltöd ezt az oldalt: enacu.ath.cx/packager/
  2. Az oldalon a “Code:” mezőbe kell beírnod a nyeremény-kulcsot, az “Email:” mezőbe pedig azt az emailcímet, amivel a Google Readert (és a JustReadert) használod
  3. Katt a “Generate apk” gombra
  4. A kapott .apk csomagot pedig fel kell telepítened a telefonodra (ehhez engedélyezned kell a non-Market alkalmazások telepítését)
  5. Ha ezzel megvagy, elvileg a következő indításkor már a Pro változat üdvözöl

Remélem, problémamentesen aktiváljátok az összes jó kis Pro JustReadert, és ezúton is elnézéseteket kérem az info késedelmes átadásáért!

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , ,

About lipilee

Napközben project manager és architect, azon kívül apa, bringás, zenész, és blogger. Fő lelőhelye Hollandia, illetve Instagram és Twitter.
View all posts by lipilee →