MojAndroid
(x) hirdetés

Csak most látom, hogy még nem írtam az egyik kedvenc unaloműző játékomról. Gyorsan be is pótolom most a hiányosságot. Ez egy tower defense játék, de nem a hagyományos, tornyokat rakunk le a pályára, jönnek az ellenfelek és a tornyoknak ki kell végezni őket játékmenetről van szó.

Itt kérem, a bolygónkat kell megmenteni, mert óriási aszteroida mező közeleg és ki más védhetné meg a hazát, ha nem mi? Szóval a világűrben van egy bázisunk és ezt kell feltuningolni mindenféle fegyverekkel.
Természetesen itt is különböző lövegtornyok állnak rendelkezésünkre. Van itt rakéta, lézer, lassító és minden mi szemnek, szájnak ingere. A tornyokat energiával is el kell látni, szóval érdemes a napelemeket is szorgosan építeni, mert ha kevés energiát tudnak termelni a lövegeink számára, bizony lekapcsol az egész rendszer.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=VsSaPZIKxEI]

A játék remek módon van megírva. Bármikor kiléphetünk és folytathatjuk az aszteroida vadászatot a következő indításnál. Van achievement rendszer és központi pontszámlista is a Beintoo.com jóvoltából. A játék grafikája, zenéje és hangjai rendben vannak illetve lehet zoomolni és mozogni oldalra a nézettel. Mit mondhatnék még? A szoftver ingyenes, ha unaloműzőt keresel, egy próbát megér.

2011.09.15.

+