MojAndroid
(x) hirdetés

Ma ismét egy Tower Defense játékot mutatok be nektek. Gondolom már rájöttetek, hogy szeretem az ilyen típusú játékokat. :) A ZDefense grafikailag hajaz a Hexdefense és Defensoid játékokra.
Mondhatnánk, hogy elég volt az “egy kaptafára épülő” játékokból, de a ZDefense mindenképpen említésre és játékra méltó.

A grafika valóban az említett elődökre hajaz, de ettől még ez egy remek Tower Defense játék. A szokásos elemeket itt is megtalálhatjuk. Különböző lövegtornyokat használhatunk és a pályák felépítése is szórakoztató.
Ami mindenképpen kiemeli a tömegből, az a pálya szerkesztő. Tervezhetünk magunknak saját kihívásokat, és meg is oszthatjuk azokat. Ebből adódóan időnként értesítést kapunk arról, hogy újabb pályákat tölthetünk le. Ezeket vagy a közösség egy tagja tervezte vagy a készítők.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=T3ed3CpOwI8]

Szintén figyelemre méltó, hogy van playback funkció is. Azaz visszanézhetjük az adott “csatákat”, tanulhatunk belőlük, megmutathatjuk másoknak vagy akár videofelvételt is készíthetünk róla. Ezen kívül a játék Openfeint támogatással is rendelkezik, így ha valaki szeretné látni, hogy hogyan teljesít másokhoz képest, annak sincs akadálya.

Rendelkezésre áll egy ingyenes verzió is, ha valaki szeretné kipróbálni a vásárlás előtt.

2011.08.26.

+