MojAndroid
(x) hirdetés

Örömmel és meghatódva fogadtuk ma délután a hírt, hogy a zsűritagok szavazatai alapján az androidportal.hu a 2011-es Goldenblog IT-blogok kategóriájában bekerült a 3 legjobb blog közé. A zsűri így indokolta a döntését:

Android Portál

A blogként működő, magát portálként definiáló oldal felvállalt célja, aminek a jelek szerint eleget is tesz, hogy összehozza a hazai Android-felhasználókat. Érthető stílusban dolgozzák fel az aktuális történéseket, pontosabban azokat, amelyeknek valahogy közük van az Android rendszerhez. Abban is kitűnik a többi androidos blog közül, hogy igyekszik jobban fókuszálni a hazai történésekre, és a hírezés mellett ki is próbálja és értékeli a szolgáltatásokat, alkalmazásokat, lehetőségeket. Pozitívan értékeltük az élvezetesen megírt és elgondolkodtató véleményírásokat is, egyik zsűritagunk pedig őszinte örömmel üdvözölte és hiánypótlónak nevezte a magyar androidos lányokat/nőket bemutató postsorozatot.

Köszönjük a bizalmat a zsűrinek és persze legfőképpen nektek, kedves portál olvasók, felhasználók! Illetve innen is grat a két másik blognak: a Kereső Világnak és a Gépírás Blognak, és a Top 11 többi tagjának is!

Az pedig, hogy hármunk közül ki kerül az élre, szeptember 8-án, a Goldenblog díjátadón derül majd ki. (Az eseményen természetesen ott leszünk, és ha nyerünk azért, ha nem nyerünk, akkor meg azért gyertek és igyatok meg velünk egy bambit!)

2011.08.26.

+