MojAndroid
(x) hirdetés

A poszt majd később bővítésre kerül az Appbrain linkkel illetve egy alkalmazás teszt is lesz. Viszont most csak a beharangozás véget írok róla, nehogy valaki lemaradjon. Holnap debütál a Fieldrunners az Android Marketen. Ez az egyik iOS hit game, amely 2009-ben: “Best Mobile Game Award!”. Egy nagyszerű grafikával, változatos pályákkal és fegyverekkel rendelkező Tower Defense játékról van szó. Úgy látszik újabb fejlesztő látta meg a lehetőséget az Android platformban. Előzetesen többet nem tudok írni róla. Valamiért “odaát” nagy a hype, szóval olyan rossz nem lehet és a megjelenés napján bizony akciós a termék. Ezért született meg ez a korai poszt is. Akinek van Amazon Android Appstore hozzáférése, az holnap ingyen juthat hozzá, de akinek nincs, annak sem kell bánkódnia, hiszen az Android Marketen is debütál a játék és az első 24 órában 99 centes akciós áron juthatunk hozzá. Szóval akit érdekel, az szerintem holnap szerezze is be. Utána elvileg 3 dolláros áron lesz kapható. További információk, sok screenshot stb. a hivatalos honlapon.

UPDATE: nos, a játék kint van ingyen az Amazon Appstore-ban illetve 1 dollárért az Android Marketen. Én pedig kipróbálás után úgy döntöttem, hogy ez bőven megér 1 dollárt, szóval be is szereztem. Legalább annyi móka, mint a Grave Defense HD. A több, mint 400 szint, különböző pályákon pedig garantálja a sok-sok órán keresztüli szórakozást. Természetesen itt is vannak achievement-ek, a grafika remek (zoom két ujjal) és a zene is rendben van. Kifejezetten ajánlott kategória.

Sajnos egyelőre csak ezt a videót tudom linkelni, Androidon, nagy felbontású kijelzőn ennél szebb lesz. Lásd hivatalos videó a honlapon.

UPDATE2: a játék fejlesztői nagyon jó arcok. Egész este leveleztem velük, így már tudják mi a probléma a Galaxy S telefonokon (a játék 38MB és a Galaxy S 2.2.1 vagy az alatti szoftverrel 30MB-os letöltési limittel bír, csak 2.3.3 verziótól szüntette ezt meg a Samsung). Szóval azt hiszem a játék folyamatosan fejlődni fog és egyre több eszközön lesz elérhető. Jelenleg is dolgoznak egy áthidaló megoldáson, hogy a Galaxy S-en is minden verzión működjön a játék. S hogy mennyire jött be? Nagyjából egész nap csak ezzel játszottam, amikor volt rá időm. :) Ezzel zárult a mai levelezés :)

Thanks a lot for all the help Atilla, you’ve been incredible.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=-EWKo8GKGfg]

2011.07.06.

+