GYORSHÍR: Megérkezett az Android 2.2 CEE a Motorola Defy telefonokra

A Motorola programozói észbe kaptak, és így a negyedév vége felé közeledve elkezdték kitolni a 2.2-es frissítéseket a Defyra is. A francia, délkelet-ázsiai, német és  olasz 2.2 után végre megérkezett az általunk legjobban várt középeurópai kiadás. A várakozásnak megfelelően nem tartalmazza a magyar nyelvet továbbra sem.

A frissítés csak azokon a telefonokon elérhető (a Motorola Software Update – röviden MSU – alkalmazásban), akiknél középeurópai rom volt telepítve gyárilag, és jelenleg is CEE rom van rajta (bármely Android 2.1-es verzióval). Ha még nem volt telepítve a gépeden a MSU program, akkor először a telefon usb driverének telepítésével kezd, ami letölthető innen, és csak utána telepítsd a MSU programot! A frissítés megkezdése előtt töltsd fel a telefonod legalább 80%-ra, nehogy meglepetés érjen a frissítés közben.

Elvileg a szoftverfrissítés nem törli az adataidat és beállításaidat, de azért történhetnek furcsaságok. Ha ilyet tapasztalsz, akkor érdemes egy Factory data reset-et kiadni, amit a Privacy menüben találsz meg. EZ TÖRÖLNI FOG MINDEN ÁLTALAD ELVÉGZETT MÓDOSÍTÁST ÉS BEÁLLÍTÁST A TELEFONON (SMS-t és névjegyzéket egyaránt)! Ezzel olyan állapotba kerül a telefonod, mintha most vetted volna ki a dobozból, csak 2.2-es lesz a szoftver rajta.

Aki szereti a nyugalmat, az elvégezheti ezt a törlést előre is, úgy nagyobb valószínűséggel nem fordul elő később szoftveres hiba.

 

Szerk:

Aki feltette már valamelyik 2.2-es verziót, és nem tud/akar visszatérni 2.1-re a frissítés miatt, az innen letöltheti az sbf fájlt: http://www.multiupload.com/29QIKQH3W9

 

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, ,

About Rumcájsz

Horváth Zsolt, alias rumcájsz: térképész / apa / jiu-do mester / bringás / hobbifutó / kéktúrázó / instagrammer / "total war" fan. Androidos eszköz-történet: T-Mobile Pulse » Motorola Defy » Motorola Atrix » Google Nexus 4 » Oneplus One ->Motorola Moto x4
View all posts by Rumcájsz →