MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap végre eljutottam oda, hogy elkezdtem megvásárolni a kedvenc játékaimat a Marketen. Ezek közül ajánlanám a Guns ‘n’ Glory-t, ami egy jópofa western tower defense játék. Kellemes grafika, vicces hangok, western hangulat, gondolkodni is kell. Különböző karaktereket használhatunk és azok mozogni is tudnak, tehát a "tornyok" helye nem fix. Van itt egyszerű western hős, mexikói haramia TNT-vel, indián tüzes nyilakkal, katonai ágyú és így tovább. A karakterekkel nem véletlenül mozoghatunk, ugyanis némely pályán különböző kiegészítőket találhatunk. Ezektől erősebbek, gyorsabbak stb. lehetnek az egységeink adott időre, illetve pénzes ládákat is fellelhetünk, amik anyagilag támogatják harcunkat. Fontos elmondani, hogy nem csak a pénzünk mennyisége szab határt a fegyveresek vásárlásának, de a mennyiségük is korlátozott. A pályán alszik az összes felhasználható egység, őket tudjuk felkelteni. Tehát van benne egy kis gazdálkodj okosan rész is. :)

A játék elérhető a Marketen teljes verzióban, ingyenesen, reklámokkal terhelve illetve valamivel több, mint 200Ft-ért reklámok nélkül… Szerintem ennyit bőven megér, de ezt döntse el mindenki maga, a videó megtekintése után. Valamiért 250e felett jár az ingyenes és 10e felett a fizetős verzió letöltése. A véletlenekben pedig nem hiszek.
Plusz információ, hogy a mai napon az Amazon Android Appstore-ból ingyenesen letölthető (azok számára, akik megcsinálták a kamu amerikai regisztrációt, én mondjuk tegnap megvettem, szóval mindegy :-) ).

2011.05.15.

+