MojAndroid
(x) hirdetés

A WiFi File Explorer egy igazi csemege az Android Market alkalmazásai között, mely lehetőséget nyújt arra hogy a telefonon tárolt multimédiás és egyéb tartalmainkat a vezeték nélküli hálózat használatával tudjuk rendezgetni számítógépünkről. A program így megspórolja számunkra az adatkábel csatlakoztatásával és az SD kártya engedélyeztetésével járó időt. Végigolvasva az alábbi bemutatót beláthatja majd mindenki hogy felesleges az előbb említett eljárást végigzongorázni, ha ezt a programot a telefonunkra telepítjük.

Mindenekelőtt el kell mondani, hogy jelen bemutatóban az ingyenes verziót taglaljuk. A teljes verziót sajnos nem állt módunkban még tesztelni. A Pro verzió megvásárlásával nem kell több hirdetést kikerülnünk illetve tudunk feltölteni és törölni fájlokat. A Free verzió ezzel szemben csupán letölteni engedi a fájlokat készülékünkről a számítógépünkre.

A WiFi File Explorer egyben egyszerű és ötletes. Elindítva mobilunkon az alkalmazást egy Daemon folyamatot indít mely figyeli a bejövő kapcsolatokat s egy előre definiált portot biztosít azok számára. Ha ezzel megvagyunk akkor a szoftver egy felugró ablakban tudtunkra adja, hogy a számítógép böngészőjébe milyen IP címet (Pl.:192.168.1.5:8000) üssünk be ahhoz, hogy manipulálni tudjuk fájljainkat (az IP-t megadhatjuk mi is ha úgy látjuk jónak)

A cikk folytatását itt találhatjátok meg: http://www.droidground.hu/2011/03/kukaba-az-adatkabellel-bemutatjuk-wifi.html

(x) hirdetés
2011.03.30.

+