MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap este volt az Budapest Android Meetup “nulladik” rendezvénye, amit némi gondolkodás után egy ötletelő-ihletgyűjtő, de emellett kötetlen sörözés képében tartottunk meg. A lényeg itt még nem előadásokon-előadókon volt, hanem valamilyen módon invokálni gondoltuk a későbbi, formálisabb keretek közt zajló Android Meetupokat.

Nagyon jól sikerült, kellmes estét töltöttünk majd’ 20-an a Paulanerben – óriás köszönet mindenkinek, aki eljött és segített a brainstormban! (Persze ez már nem PC, úgyhogy: köszönjük a “thoughtspitting”-et!) Sok ötlet gyűlt össze helyszínügyben, és előadókkal, tematikával kapcsolatban is, termett felajánlás videotechnikára, grafikákra is, úgyhogy teljességgel sikeresnek tartom a #0-t. Ezeket az ötleteket, illetve az ott készült jegyzeteket összegyűjtjük, megrágjuk, és remélhetőleg egy hónap múlva már az első sikeres magyar Android Meetupról tudósíthatunk majd!

Xoom és Atrix

Természetesen nem geek rendezvény egy rendezvény, ha nincsenek érdekességek, erről a szemfüles Twitterezők már tegnap este, realtime-ban értesülhettek. Köszi @fboldog-nak a meglepi kütyükért!

Az estéről @kobak csinált pár fotót, ezeket természetesen a Budapest Android Meetup oldalon tudjátok megnézni.

Még egyszer köszönjük a részvételt mindenkinek, gyertek majd a “nagy” meetupra is!

2011.03.25.

+