MojAndroid

Tegnap este volt az Budapest Android Meetup “nulladik” rendezvénye, amit némi gondolkodás után egy ötletelő-ihletgyűjtő, de emellett kötetlen sörözés képében tartottunk meg. A lényeg itt még nem előadásokon-előadókon volt, hanem valamilyen módon invokálni gondoltuk a későbbi, formálisabb keretek közt zajló Android Meetupokat.

Nagyon jól sikerült, kellmes estét töltöttünk majd’ 20-an a Paulanerben – óriás köszönet mindenkinek, aki eljött és segített a brainstormban! (Persze ez már nem PC, úgyhogy: köszönjük a “thoughtspitting”-et!) Sok ötlet gyűlt össze helyszínügyben, és előadókkal, tematikával kapcsolatban is, termett felajánlás videotechnikára, grafikákra is, úgyhogy teljességgel sikeresnek tartom a #0-t. Ezeket az ötleteket, illetve az ott készült jegyzeteket összegyűjtjük, megrágjuk, és remélhetőleg egy hónap múlva már az első sikeres magyar Android Meetupról tudósíthatunk majd!

Xoom és Atrix

Természetesen nem geek rendezvény egy rendezvény, ha nincsenek érdekességek, erről a szemfüles Twitterezők már tegnap este, realtime-ban értesülhettek. Köszi @fboldog-nak a meglepi kütyükért!

Az estéről @kobak csinált pár fotót, ezeket természetesen a Budapest Android Meetup oldalon tudjátok megnézni.

Még egyszer köszönjük a részvételt mindenkinek, gyertek majd a “nagy” meetupra is!

Share to TwitterShare to Google PlusShare to LinkedInShare to EmailShare to Print
2011. 03. 25.
 • happy

  Bar ez itt nem a reklam helye, de en meg koszonom a Ustreamnek, hogy a keszulekeket elerhetove tette. ;)

 • AndromedarAttila

  Atyaég, szerintem pont rosszkor jöttem el… :D

 • Szia!

  Lehet tudni ki vitte a képen létható Galaxy Tab 10.1-et? Szeretném a fejlesztésünket kirpóbálni rajta. Nagyon fontos lenne.

  Az elérhetőségeim:

  e-mail: balogh@flexware.hu, telefon: +36 70 314 5939

  Köszönöm!

+