MojAndroid
(x) hirdetés

Van két jó és egy rossz hírem. A jó hírrel kezdem, mert ez az egyszerűbb. Megjelent az Angry Birds Rio. Ez jó hír. Az alkalmazás Androidon még 12 órán keresztül ingyenes. Ez is jó hír. A játék csak az Amazon Appstore-ból letölthető. Ez a rossz hír. Mi ugyanis nem vagyunk a térképen és fizetős alkalmazásokat, még ha le is vannak nullára értékelve (azaz Free) nem tudunk letölteni.

We could not process your order because of geographical restrictions on the product which you were attempting to purchase. Please refer to the terms of use for this product to determine the geographical restrictions.

We apologize for any inconvenience this may have caused you.

Szóval mit is kell tennünk? Először is regisztrálnunk kell az amazon.com-on. Gépről és nem mobilról, mert mobilról nem megy (epic fail… Appstore, amihez nem elég a mobil). Majd itt, a jobb oldalon elküldethetjük e-mail-ben magunknak a linket, ahonnan le lehet tölteni az amazon Appstore alkalmazást. Eddig minden jól megy, igaz? Egyszerű is, értelmes is. Ha ezen a tortúrán túl vagyunk, akkor tessenek beállítani a 1-click settings-et. Kell egy cím, ami mondjuk amerikai vagy mi nem játszunk, ahogy írtam, végül meg kell adni a vásárláshoz a bankkártya adatainkat. Ha ezekkel megvagyunk, az alkalmazásból le is tudjuk tölteni. Ha nincs amerikai cím és bankkártya, amit meg tudunk adni (kamu nem jó, mert ellenőrzik és nem engedi), akkor úgy járunk, mint a képen:

Ha viszont sikerült magunkat amerikai állampolgárnak hazudni, akkor le tudjuk tölteni a játékot. A játék kicsit változott design-ra és folyamatosan új pályákkal fog bővülni, ahogy a képeken is látható. Aki nem tud a hivatalos úton hozzájutni, próbálja a Google-t. Természetesen már órák óta elérhető az alternatív verzió. Én nem linkelek letöltési lehetőséget és a kommentek közül is törölni fogom, ahol warez van. De aki ügyes, az keresve megtalálja a megoldást. Sajnálom, hogy le kellett írnom ezeket a sorokat, de azt hiszem ennél nagyobb epic fail nem mostanában lesz Androidon. Nem örülök ezeknek az alternatív Marketeknek és az Amazon indulása egy igazi bénázás.


Közben írtam a Rovionak twitteren, mert én ugye nem bírok magammal, ha a kedvenc madaraimról van szó.

readya: @RovioMobile Amazon store is not available in your country. Hungary. Thank you Rovio. I hope you glad

Azt válaszolták, hamarosan elérhető lesz. Meglátjuk.

RovioMobile @readya we hear you, it’s not perfect. Will make it available soon.

UPDATE: Úgy tűnik nem csak mi jártunk így. Az Egyesült Királyság sem most kapott Rio-t… A Rovio elég komoly negatív kampányt csinált magának. Ha az eladásokon nem is fog látszani, de a "szeretlek" érzésen igen.

androiduknews Android UK News etc
@RovioMobile Any idea when the UK will get Rio?

RovioMobile Angry Birds
@androiduknews will be more than a week. Not perfect, we know:-(

(x) hirdetés
2011.03.22.

+