MojAndroid
(x) hirdetés

Szegény ember vízzel főz. Ha az embernek csak egy Pulse-a van ami amúgy is esik-kel akkor ne vágyakozzon olyan magaslatokba, mint az Angry Birds. Használja helyette a Save the Bird játékot! “Biztos nágy az öröm! Nagy a gyermek este a játék neki, ünneplő alkalma kezébe venni, által kissé tanulás célzatából kaptál.”

Annyira borzasztó, hogy már jó. A kedvencem az instrukció az elején, hogyaszongya: your goal is beside the bird. Hát lássuk.

A játék összesen 10 pályából áll, a lényeg, hogy a csoffadt kis madarak közelébe repüljenek a gyümölcsök, a madár megeszi, majd elégedettségében cikázva elszáll. Túl sok irányítási lehetőség nincs, a parittya úgyis oda lövi a gyümit ahová kb. akarja, össze-vissza kell taperolni a képernyőt a madár közelében és akkor valami lesz. Mivel végtelen számú lövedékünk van ezért semelyik pályán sem lehet meghalni. Gondolom a készítők is sejtették, hogy ekkora bénasággal kétszeri nekifutásra senki sem játszik majd. Egy pálya van, ahol szélsebesnek kell lenni, mert azonnal a madár fejére esik egy súlyos, nehéz tárgy és elzárja az eleség elől az utat, de azért lövöm le a poént mert nagyjából 0,03 másodperc alatt rá lehet jönni erre amúgy is.

A zenéje és az effektek még magánál a koncepciónál is nyomorékabb. Hamar véget is ér ez nagyszerű játék, izgatottan várom a folytatást. “Egyfejü magán játék, ha vagytok egyed és nincs játszó, önmagatokból is összerakni és az nyer, aki előbb.

Minden fejü vételembernek uzen kedves játszás”

2011.02.15.

+