MojAndroid
(x) hirdetés

Kedves olvasóink közül a Galaxy S tulajdonosok figyeljenek. Megjelent egy új ROM Galaxy S-re, a holland független készülékekre meg is érkezett KIES-en keresztül. Kéretik nem letölteni és nem feltenni a készülékekre. Ez csak egy JPY based új ROM a hollandok számára és, mint ilyen nekünk felesleges. Nem mellesleg szerintem hamarosan megérkezik egy javított verzió is belőle, mivel ennek felrakása után a KIES-hez nem lehet csatlakozni. Na jó, ha az ember megjavítja akkor lehet, de gyárilag el van cseszve.

Kapott ugyan szép új kernelt is: Kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #2, de még nem tudni mi van benne és hogyan. Ha lesz arra érdemes ROM, jelezni fogom ahogy eddig is, de ezt egyelőre nem kellene feltenni senkinek. Kivételesen azért ragadtam billentyűzetet, hogy lebeszéljelek egy újdonságról benneteket, de ígérem azt is jelezni fogom ha valamit javasolt feltenni (ahogy a 2.2.1 megjelenésekről is beszámoltam). Egyébként semmi extra nem látszik eddig. Se nem gyorsabb, se nem jobb, mint a JPY, de mivel annak alapjaira épül, nem is vártam mást.

Rom I9000XWJS3
Modified Date: 11/01/17
ro.build.version.release=2.2.1
ro.build.date=2011. 01. 05. (수) 15:13:40 KST
JPY Modem
Dutch CSC version I9000XENJS3

Ezt pedig pláne ne tegye fel senki: I9003XXJL9. A samfirmware-en volt annyi eszük, hogy berakták a Galaxy S (I9000) szekcióba, de ez I9003, tehát nem Galaxy S firmware. Ha felrakod a telefon mehet is szervizbe… No de a srácokat az említett honlapon nem is az eszük miatt szeretjük, hanem mert elérhetővé teszik az összes Samsung ROM-ot, amit csak meg tudnak szerezni.

UPDATE: Elindult több országba is ez a ROM illetve folyamatosan fog érkezni az összes régióra. Ez is azt bizonyítja, hogy a JPY a final build, azt portolják a többi országra, szolgáltatóra. Tehát az egyetlen 2.2.1-es ROM, amit érdemes lesz feltenni, az a magyar JPY KIES verziója lesz. Értsd: ha XXJPY van a telefonodon, akkor felesleges bármit tenned, elég ha a 2.3-at felrakod majd. :)

2011.01.17.

+