MojAndroid
(x) hirdetés

Az Állás.IT oldal informatikai (IT) állás és munkaajánlatokat tartalmazó hirdetési oldal. Azon cégeknek és magánszemélyeknek szól, akik informatikai munkahelyet keresnek, illetve ilyen pozíciókat hirdetnek meg.

Hogy kerül ez ide? Lent olvasható a nyereményjáték leírása. Itt esélyt kaptok, hogy összehasonlító elemzést készítsetek az iPhone4 és kedvenc androidos telefonotok között, vagy lecseréljétek jelenlegi telefonotokat egy Galaxy S-re, vagy egy HTC Desire készülékre. Gyorsan jelentkezzetek, mert hamarosan vége a játéknak!

Az Állás.IT Álom Mobil nyereményjátékban most a legmodernebb okostelefonokat lehet megnyerni, akár a legújabb Apple iPhone 4 telefont is. A három felkínált lehetőség az Apple iPhone 4 és az Androidos HTC Desire, illetve Samsung Galaxy S. De ezen felül bármilyen egyéb Magyarországon kapható, 160.000 Ft-nál nem drágább telefont is lehet választani.

Ha már van iPhone 4-ed vagy egyéb okostelefonod, és számlával tudod igazolni, hogy 2010. szept. 23.-án, vagy annál később vásároltad, szintén érdemes indulni, mert a játékban akár ennek az árát is visszanyerheted.
Siess, a játék 2010. október 13. éjfélig tart. További részletek a játék weboldalán: http://allas.it/alom-mobil

2010.10.12.

+