HTC Wildfire a vaterán

Itt a kiváló alkalom, hogy olcsón(?), vagy elsőként Magyarországon hivatalos úton kezeteket tegyétek a HTC Desire kistestvérére. Premier a vaterán!

A HTC Desire kistestvére megérkezett Magyarországra! Vegyen részt Vatera Premier aukciónkon, és legyen öné az ország első HTC Wildfire készüléke, még a boltokba kerülés előtt! Az aukció teljes bevételét a Magyar Speciális Olimpia Szövetség részére ajánljuk fel!

Sok barátja van? Gyűjtse őket össze egy helyre, és érje el őket egy gombnyomással! Kövesse ismerősei Facebook és Twitter bejegyzéseit egyszerűen, csatlakozzon az internetre bárhonnan és böngéssze kedvenc oldalait telefonjának képernyőjén! Válogasson a több ezer alkalmazás közül és telepítse egyszerűen telefonjára őket! Készítsen fotókat vagy videókat, küldje el barátainak, ossza meg élményeit ismerőseivel! Barátai még soha nem voltak ennyire közel Önhöz!

A vatera aukció jelenleg 57000 Ft-on áll. Ez tulajdonképpen egész baráti ár ezért a kis aranyos, s nem épp buta telefonért. Érdekes egyébként, hogy úgy tűnik trend lesz a “kistestvértelefon” kiadás. X10 mini, HTC Wilfdfire, Motorola Flipout

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , , , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →