skyfire, a flashkonverter androidra

A skyfire egy böngésző. Mégpedig egy elég különleges fajta. Volt már szó az opera miniről, vagy a Dolphin böngészőről. Az iménti böngészők annyiban különböznek a beépítettől, hogy szebbek, esetleg gyorsabbak, illetve egy-két apró újítást gyúrtak beléjük.

A skyfire egészen más. Egy nagy előnye van az összes többivel szemben, hogy lejátsza a flash videókat. Illetve átkonvertálja lejátszható (h.264) formátumba, s ezután meg tudjuk nézni azokat. Ez pedig innentől kezdve kiemeli a mezőnyből. A csatolt képeken látható, hogy pikkpakk megbírkózott az indavideó egyik rövidfilmjével, s meg tudtam azt nézni a telefonomon. Persze ehhez hozzátartozik, hogy a film nem azonnal indul, előtte kapunk egy konverziós csíkot. Akinek azonban van egy kis türelme, az pedig nem fog utána csalódni, érkezik a várva várt film.

A többiről pedig a videóban:

A böngésző még beta, de nagyon igéretes. Kiváncsian várjuk, az adobe mikor hozza már az általa oly régen igért flasht androidra.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →