MojAndroid
(x) hirdetés

Az első alapprogram, amely megy ki oldalra, egy eldugott képernyőre, a Google Maps. Le lett cserélve kegyetlen módon. Töltögetett mindig, amitől megszédült az ember, de a vendéglátó elvárásainak meg kell felelni, legyen még egy kupicával. Eddig.

Nodenode most. Helyette Maverick. Vért izzadni a TrekkBuddy-val, véletlenül se kirakni a képernyőre, nehogy valaki kiröhögjön. Valami borzalmas program volt.

Szóval Maverick. Olyan szinten használható, hogy gyanakodom. Leszedem az összes térképet a segédprogrammal, elsőnek a Google Domborzatot, merthogy esztétika. A világot is olyanra akarom alakítani a favésővel. Mellé a Budapest bicóhálózat (png-ben jó csak, 15-ös felbontásig), meg a műholdasok. Egyelőre Google és Bing, megy a verseny, csak egy maradhat. Mobil netről is megy persze, szélárnyékban, egyszer tölt, aztán kessel és kussol.

És a nagy falat: a Túratérkép (Hungary). Mert a segédprogram nem tudja Maverick-be exportálni. Úgyhogy visszafejtettem a formátumokat, és írtam egy konvertert. Nem egy nagy ördöngősség, lehet kézzel is, csak úgy fél év a Bükk térkép.

Maverick. Ingyenes, benne az Android Marketben. Van profi változat is, több track és célpont, mit tudom én, nem foglalkozom vele. Hány térképforrás van hozzá, harminc, negyven? Offline legelészek a hegyoldalban, mit nekem térerő, vagy net-limit.

Maverick. Ajándékozd el a fagyi alól a tölcsért. Tied a gombóc.

Bandroid

2010.04.03.

+