doubletwist + market

DVD John, azaz Jon Lech Johansen rengeteg jót tett már értünk. Amikor a doubletwist elindult, a kezdetektől figyeltem, de sokáig nem láttam igazán hasznát. Kedves próbálkozás, de én inkább fogtam, aztán bedobtam a zenéimet a telefonomra manuálisan. Minek ehhez egy külön program? – gondoltam.

Aztán pár hónapra rá újra kipróbáltam, s elkezdtem használni. Akinek volt már iPodja, vagy esetleg iPhone-ja, az tudja, hogy milyen kényelmes mindent az iTunes segítségével intézni. És ezt tudja a doubletwist. Felismeri a telefont, kezeli az iTunes playlisteket, s mindent szinkronizál, ahogy szeretnénk. 

Mindez nem újdonság. A fenti videó már lassan egy hetes. Azonban mégis van egy nagy újdonsága a legújabb release-nek. Ez már kezeli az android marketet. Azaz a doubletwist segítségével akár programokat is kezelhetjük a telefonon. Ez pedig hatalmas előrelépés!

Gondoljunk bele milyen kellemes lesz majd, amikor fw-t cserél az ember, s a zenékkel együtt az appjaink is visszakerülnek a telefonra. Tudom, ezt az iTunes mind tudja, DE nekünk a doubletwist egy eszköz, amit használhatunk, s nem az eszköz, amit használnunk kell.

(A fenti képre az androidportal.app volt kiszemelve, de nem találta meg a doubletwist valamiért, így g remek gpstracker appját jelenítettem meg.)

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , , , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →