MojAndroid
(x) hirdetés

Miért is a Hero..

 

Az úgy kezdődött hogy már nagyon szerettem volna egy új telefont, sőt mikor végre döntésre jutottam a régi telefonom mintha megérezte volna vesztét, szép fokozatosan tönkre ment, igy kezdődött az utam a Hero-ig.

 

 

A legelső elvárásom az volt az új telefonnal kapcsolatban hogy legyen kapacitív érintőképernyője, ezzel a legtöbb WinMo-s vagy Symbian-os mobil ki is esett. Egy telefonban a kamera számomra nem bír túl nagy jelentőséggel szóval ez szinte mindegy volt. A két legfontosabb  szempont az ár, természetesen, és a op. rendszer. Az iPhone egy részt az árával bukott el meg talán azzal hogy nagyon sok embert ismerek aki iPhone-t használ és ez már már tömegtermék hatását keltette számomra. Az Android tökéletes volt, minden elvárásomnak megfelelt, és hát a SenseUI már csak hab a tortán, egyszerűen nem bírom megunni. Az ár. Sajnos  itthon szolgáltatóknál még annál is kevesebbeb androidos telefont  lehet kapni mint máshol. Viszont T-mobile konstrukciója a részletfizetéssel és a választható előfizetéssel elérhető volt nekem is. Igy sikerült beszerezni egy G2 Touch-ot.

 

Az eddigi tapasztalataim a telefonnal kapcsoltaban kiválóak. Mindent úgy csinál ahogy elvárom tőle, kellően gyors, testreszabható, a SenseUI nagyon bevált, nem észleltem semmilyen nagyobb hibát benne. Az alkalmazások is kielégítik a legtöbb igényemet (Játékok,Navigáció,Azonnali üzenetküldők, stb.) Viszont ami talán eddig a legjobban megfogott az androidban az a köré szervezödő közösség, hogy mindig van kihez fordulni ha problémám van hogy megtudhatom mások véleményét,tapasztalatait és hogy megoszthatom a sajátaimat.

2010.03.29.

+