MojAndroid
(x) hirdetés

Egy nagyon igéretes programmal rendelkező konferenciára hívnám fel mindeki figyelmét. Az iPhone vs. Android, azaz a fanboyok a droidok ellen konferencia egy fedél alá hozza a két nagyot, az utóbbi időben kissé ellenséges viszonyt felvevő két nagy céget. Bár érdekes, hogy a konferencia támogatói között nem találjuk sem a Google, sem az Apple magyarországi képviseletét. Az android gyártók közül a két legnagyobb is támogatja a konferenciát.

Annál izgalmasabb azonban az Év alkalmazása díj, melyre GyenesG androidportal app-jától kezdve Telek Gábor GPS Tracker lite alkalmazásán át a remek Ball Madness, vagy a Bunny Mania is érdemes lehet, csak hogy párat az általam ismert és az oldalon is megjelent remek magyar android appok közül említsek.

A programból mindenki szemezgessen. Nem tudnék kiemelni egyes előadásokat, beszélgetéseket, bár kétségkívül van olyan program, ami inkább a programozói-, s ami pedig a felhasználói közönséget célozza meg. Ami érdekes, hogy a címadó iPhone vs. Android “mérkőzésre” csak fél óra van szánva, de meglátjuk, hogy elég-e ennyi Erdélyinek (android?) kiütni Uj Pétert (iPhone). :-) 

A részvétel ára nem olcsó, de cserébe jó szervezésre, s színvonalas programra számíthat mindenki.

(x) hirdetés
2010.03.09.

+