MojAndroid
(x) hirdetés

Rászántam magam, és gondolván egy próbát megér, feltettem az először megjelent 2.1es ROM-ot. Hangsúlyozom, nem hivatalos, senki ne vegye alapul, a majd az Acer által kiadott ROM-hoz, hogy majd feltegye-e, vagy sem. Ez tényleg csak egy teszt.

Aki akarja próbálja ki, szép-szép, de lassúcska.

Először is szükség lesz néhány programra:

ACER Liquid Drivers

ACER A1 Download Tool

ACER Liquid 2.1 ROM

Először is a Drivert feltelepítjük, ebben nincs semmi ördöngősség, “nextnextfinish”.

Kicsomagoljuk a Download Tool-t, majd elindítjuk, klick “browse”, ott megadjuk a 2.1-es ROM-ot neki, majd katt a “start”-ra. Aztán várunk. Ha kiírta, hogy mostmár kihúzhatjuk az USB kábelt, akkor elvileg készen vagyunk, és már Boot-ol is, a vadi új 2.1-es rendszerünk.

Akkor a tapasztalatok:

Lassu. Nagyon, már kezdett előjönni újra az “elunomazéletem” érzés, mire valami elindul. Látszik nem hivatalos ROM. Más negatívummal igazán nem találkoztam.

Ami tetszett. Több account beállítása, akár google, akár facebook, akár akár. Csodaszép, főleg a live wallpaper. Nos azt látni kell :) Ezen felül, apró csiszolások, amik hasznosak és megkönnyítik az életet. Pl: Ha az ébresztőre rányomod a “szundi”-t akkor megjelenik fent a notification bar-on, és bármikor cancel-ezhető onnan. Tudod nem nagy dolog, de könnyü megszokni a jót…

 

Az eredeti bejegyzés képekkel, és a programok letöltési linkjeivel itt olvashato: http://acerliquidhungary.blogspot.com/2010/02/21-nem-hivatalos-rom-telepitesi.html

(x) hirdetés
2010.02.23.

+