MojAndroid
(x) hirdetés

Az utóbbi idő egyik legjobb alkalmazása számomra. Telepíted, elindítod, s már csak egy böngészőre van szükség, hogy használni tudjuk a programot. Nem véletlen, hogy a csatolt képek sem a mind a telefonról érkeztek (fenti képen a telepített programjaim láthatóak). A telefon kijelzője a program indítása után érdektelen, s unalmas lesz. Mindazt, amit a telefonon csinálnánk, innentől egérrel, s billentyűzettel megtehetünk egy böngészőablakon át.

A PAW server segítségével bárki elérheti a tárcsázott számokat, híváslistát, sms-eket olvashat, vagy írhat, elérhetjük a teljes fájlrendszert, memóriahasználatot, telepített alkalmazásokat, futó processzeket, stb. Azaz szinte mindent, amit a telefon tapogatásával intéznénk egyébként. 

Nekem az alkalmazás telepítés, illetve a futó processzek “killelése” nem ment, de ez lehet, hogy böngészőfüggő.

Ami mindenképpen hatalmas előnye az alkalmazásnak, az az sms írás. Hátránya, hogy nekem néha belassult, illetve a fogadott sms-eknél csak a szám jelent meg, s nem helyettesítette be a neveket a telefonkönyvből. Mivel azonban naponta jelenik meg frissítés hozzá, reméljük ezt is hamarosan megoldják a fejlesztők.

Az app ingyenes, s rootolni sem kell hozzá. Magyarul mindenkinek kötelező darab! :-)

2010.01.21.

+