MojAndroid
(x) hirdetés

Ez tk nem egy alkalmazásteszt, mivel a saját alkalmazásomat ajánlom; de úgy gondoltam, a többi alkalmazás közé tenném ezt az írást, hogy aki keresgél, könnyen rátaláljon. De remélem, kapok tesztet.

A GPSTracker egy kicsi, könnyen kezelhető útvonalrögzítő alkalmazás GPS-sel ellátott Android készülékek számára. A rögzített útvonalat — akár rögzítés közben is — táblázatos és grafikus módon lehet elemezni. Grafikon mutatja a sebesség- és a magasságváltozást a megtett út függvényében, valamint a megtett utat térképen is meg lehet tekinteni. Opcionálisan Google Map-et is tud használni térképként. Statisztikai adatokat, mint például minimális, átlag és maximális sebesség, megtett út, stb. táblázatból is könnyen kiolvasható.

Ez az első publikus változat, ami a fenti funkcionalitást már hiánytalanul nyújtja, ám sok-sok ötlet van még a fejemben, ezért gondoltam, hogy ezt az alapot már megosztom, hogy kapjak visszajelzéseket, hogy mire van igény. A programból nem lesz iGo, megmarad kis erőforrás-igényű rögzítő és elemző alkalmazásnak, felvértezve különböző életstílus és közösségi funkciókkal, mint péládul publikálás Facebook-ra. Mindenféle kritikát és javaslatot örömmel fogadok: cpt@freemail.hu.

A program honlapja: http://sites.google.com/site/telekgabor/android/gpst

(x) hirdetés
g
2010.01.10.

+