MojAndroid
(x) hirdetés

 

Android Online RadioMinek utána a készülékemben nincs rádió (meg egyébként is), egy ideje, mondhatni a kezdetektől fogva, figyelemmel kísérem ezt a kis alkalmazást, de igazából a tegnap megjelent, 1.0.5-s verziótól tartottam érdemesnek arra, hogy egy alkalmazástesztet megérjen (addig a látvány miatt talán sokakat elriasztott volna). Működésével nem volt különösebb gond addig sem, csak az UI enyhén visszamaradott ill. félkész volt. Tudniillik lejátszó módban, zeneszöveg nélküli állapotban, a mintegy csendéletként szolgáló fotó vicces volt. Még ha számonként változott volna, de ott ücsörgött mintha valamire várt volna… S valóban, egy verziófrissítésre. :)

Mit is tud az AOR?

PRO:
– MP3/M3U/PLS/AAC/AACP csatornák lejátszása (Shoutcast, Icecast, illetve bármilyen, manuálisan (Add Channel) felvett, az előbbieknek megfelelő online rádió)
– a kedvenceinket elmenthetjük
– a korábban meglátogatott csatornák böngészhetőek
– kulcs szavas keresési funkció (akár műfaj, bit rate szűkítéssel)
– ha arra a "hangszóró csatorna képes", a játszott dalok szövegeit is olvashatjuk (majdhogynem privát karaoke )
– elalvásidőzítő (az 1.0.5-től beépítve is)

CON:
Lehet csak azért mert megtanultam együtt élni a hibáival, de nekem nem volt különösebb problémám vele, nem is hiányolok belőle semmit. Talán egy Settings, néhány extra "feature"-el még beleférne a bonyolultnak nem nevezhető menürendszerébe, de akár nélküle is fogyasztható ;)

Véleményem szerint az egyik legjobb, ingyenes, online rádiós alkalmazás, miután az Android Radio fizetőssé vált. Remélem erre nem vár hasonló sors…

Bővebben:
Honlap
Twitter

(x) hirdetés
0rs
2009.12.11.

+