MojAndroid
(x) hirdetés

Magyar idő szerint éjjel 2:55-kor jelentették be a második Android Developer Challenge nyerteseit. Az elmúlt időszakban, aki letöltötte a Market-ből az ADC2 nevű alkalmazást, maga is hozzájárulhatott (tesztelést követően) szavazatával a végleges eredményhez.

Az összesítettben legjobbnak ítélt 3 alkalmazás:

SweetDreams – Forradalmi eszköz, amely hozzájárul, ahhoz, hogy álmaink valóban szépek legyenek. Segítségével a telefon beállításainak a módosítása nélkül hajthatjuk nyugovóra fejünket. Ezzel a kis alkalmazással még akkumulátor időt is spórolhatunk. El lehet felejteni a WiFi, Bluetooth és a hangerő állítgatását…

What the Doodle!? – Valós idejű online multiplayer játék, ahol az egyik játékos által felvetett szót kell a többi résztvevőnek kitalálnia. Csapatban is játszható, hangfelismerés támogatott, valós idejű rajzolásra lehetőséget adó kis alkalmazás, melyet feltétlen érdemes kipróbálni, állítólag elvarázsol.

WaveSecure – Komplett mobil biztonsági megoldás, mely segítségével biztonságban tudhatjuk a készülékünket. 1. Nyomon követhető vele a telefon helye, felhasználója. 2. Távolról blokkolható a telefon, mellyel így a tolvaj semmit nem tud kezdeni.  3. Minden adatunkról biztonsági mentést készíthetünk vele. 4. Távolról törölhetjük adatainkat.  5. Vissza is állíthatjuk elveszett, lopott, törölt adatainkat.

A zsűri és a közösség (lelkes tesztelők, felhasználók) által megítélt három legjobb alkalmazás, kategóriánként:

Oktatás/Felvilágosítás:
Plink Art
Word Puzzle
Celeste

Szórakozás:
A World of Photo
SongDNA
Solo

Játékok: Arcade/Action:
Speed Forge 3D
Graviturn
Moto X Mayhem

Játékok: Casual/Puzzle:
What the Doodle!?
Totemo
Mazeness

Életmód:
SweetDreams
SpecTrek
FoxyRing

Média:
Buzz Deck
SPB TV
FxCamera

Termelékenység/Eszközök:
WaveSecure
Hoccer
Tasker

Közösségi hálózatok:
Ce:real – Everyday trends
SocialMuse
SpotMessage

Utazás:
Trip Journal
iNap: Arrival Alert
Car Locator

Vegyes:
Rhythm Guitar
Andrometer
Calton Hill GPSCaddy

S végezetül álljon itt a hivatalos bejelentés szövege, illetve a nyertesek gallériája.

Akik kimaradtak a “buliból”, azoknak egy kis ízelítő videó, a phandroidnak köszönhetően, az ADC2 alkalmazásról (mely segítségével hozzá lehetett járulni a fenti lista kialakulásához):
[video:http://www.youtube.com/watch?v=4lMOYTq_7Ks]

(x) hirdetés
0rs
2009.12.01.

+