a közösség ereje

Lassan két hónapos az androidportál, de ahogyan Dani fiam három hónaposan lassan utoléri három éves Bori lányomat súlyban, úgy az androidportal minden más általam kreált oldalt leköröz népszerűségben. És ez semmi másnak nem köszönhető, mint az androidportal köré sereglett kis közösségnek. Lassan a kis közösség elől ki kell iktatnom a kis jelzőt. Örülünk, s köszönjük.

A mai napon az oldal túltett saját magán, hihetetlen mennyiségű látogató járt nálunk. Pedig tegyük hozzá, hogy egy rétegoldalról beszélünk. Azokat szeretné megszólítani a portál, akik android telefont használnak, vagy szeretnének használni. Ismersz ilyet? Ajánld Neki az oldalt!

A telefonoknál megtalálja Mindenki a jelenleg elérhető majdnem összes készüléket, s mindegyikhez azt használó androidportálosok kritikája olvasható. Telefont vennél? Nézd meg mit írnak róla! Telefonod van? Írd le miért az!

Összeszedtük az épp nekünk tetsző alkalmazásokat, meg azokat is, amik épp nem tetszenek. Kommentáld, osztályozd, vagy mutasd be a számodra éppen érdekes alkalmazást!

A hétvégén kipróbáltam a google navigációt, s örömmel olvastam viszont sok-sok hazai portálon a hírt, hogy megy a google navigáció Magyarországon is. Egy rövid lista, hogy hol látható viszont a hír:

Jó látni, hogy az android egyre több helyen téma. Naponta több ember foglalkozik vele, s ismeri meg. Reméljük tudunk segíteni, hogy ne csak megismerje mindenki, de meg is szeresse, s használja az androidos kütyüjét.
Hamarosan egy részletes teszttel jelentkezem a google naviról. Ebben lesz sok kép (POI, satellite view, stb.), meg igyekszem addig videót is készíteni a programról.

Köszönjük Mindenkinek.

A bejegyzés egy változata megjelent a kobak.org blogomon is

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, , ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →