BuddyRunner

Apple iPod, iPhone felhasználók pár ezer forintért vehetnek kiegészítőt, s lesz nekik csudajó nike+ futó bigyulájuk. Tény, hogy a nike+ sok mindenben tökéletesebb, mint a BuddyRunner, de a BuddyRunner egy klikk, s ott van minden android telefonon, s majdnem mindazt tudja, amit a nagytestvér. Ingyen.

Íme egy rövid videó arról, hogy mit is tud a program:

Mint látható, az app össze van kötve a BuddyRunner weboldallal. Ide töltődnek fel az adott futásunk eredményei. A program beállítása pedig nem túl bonyolult. Be kell írni egy e-mail címet, s a többit már el is rendezi a program. Ezután a buddyrunner dashboardon lehet kreálni egy jelszót, majd azzal belépve minden egyebet be lehet állítani.

Hajrá emberek, lehet menni futni, az én mai sétám Borival itt látható. A gps jelek nem teljesen pontosak. Mondhatnám, hogy nagyon pontatlanok, de ez lehet azért, mert a telefon mélyen el volt pakolva, vagy sok egyéb miatt is. Igéretes app, remélem lesz még fejlesztés, újabb verziók, mert a végén még kedvet kapok a futáshoz.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →