MojAndroid
(x) hirdetés

A HWSW tegnap közölt egy részletesebb értékelést a T-Mobile Pulse-ról, amiben sajnos nem túl jó fényben tüntetik fel az eszközt. Persze azt leírni audio minőség terén, hogy “de azért iPod- vagy iPhone-minőségre ne számítsunk”, az eleve vicces, de az utolsóelőtti bekezdés elgondolkodtat:

Sok hiányossága van a Pulse-nak, amik a hétköznapi használatot, az együtt élést kényelmetlenné teszik. Nagyon hiányzik az előlapról egy LED, ami standby állapotban is tájékoztat arról, van-e üzenetünk, nem fogadott hívásunk, érkezett-e e-mail vagy hogy az akkumulátor már az utolsókat rúgja. Erre azért is nagy szükség lenne, mert a Pulse vibramotorja nagyon gyenge, a telefon inkább csak búg mint rezeg, így ha valaki nem szereti a hangos csengést, nagyon könnyen lemaradhat a hívásokról vagy az SMS-ekről. További gyenge pont a készülék antennája, liftben szinte biztosan elmegy a vétel, ráadásul beszéd közben a hangminőség is pocsék. Hiába a beépített HSDPA-modem, elméletileg akár 7,2 megabites letöltési és 2 megabites feltöltési sebességgel, a 3,5G sebességet csak parkokban vagy más nyílt téren van esélyünk elérni, beltérben marad a 3G, de néha még az sem.

Ebből bennem az a benyomás ébred, hogy hiába az Android, a hardver béna alatta. Ez vajon így van? Kommenteket, pleeeze: érdemes a csajomnak Pulse-ot venni?

2009.11.19.

+