MojAndroid
(x) hirdetés

Frissítés: lásd az írás végét…

Ugyan még csak egy szűk körű (25 fős) hivatalos tesztelés folyik, de elérhetővé vált egy korábbi verzió. Akinek van kedve tesztelni 1.5-ön vagy felette, az itt találja. A jelenlegi utolsó béta (fring beta version 1.0.0.36) verziót nem leltem még fel.

Hivatalos fórum itt olvasható.

Az állomány simán installálható, a felület az általam utolsára látott WinMo vagy Symbian képernyőköz képest vidámabb. Ennek oka lehet maga a grafikai megoldás, illetve az általános (PDA/Smartphone) képernyőfelbontásnál jobb adottságok.

Ha sikerül az alkalmazás indítása (nekem jelen sorok indításakor leragad a kapcsolat tesztelésénél) akkor a bejelentkezés után gyorsan megtalálja a kölönböző IM / VoIP alkalmazásokban felvett partnereket, azonban a béta verzió menüje még nagyon kezdetleges. A csökkentett funkciók miatt pl. nem lehet kikaőcsolni még a telefonon tárolt kontaktok listázását.

Maga a program remélem teszi a dolgát, mert nekem idő hiányában még se Skype, se Messenger ismerőseimmel nem sikerült hanghívást folytatni. (Valami miatt nekem a Fring testcall nem működött).

Biztos vagyok benne, hogy Karácsonyra mér ez is a fa alá kerülhet, így a távolra szakadt ismerőseinket költséghatékonyan tudjuk majd az ünnepekkor köszönteni! Wink

Hajrá FRING!!!

Frissítés (2009.11.18):

Elkészült az első nyilvános verzió (v1.0.1), amit tagnap tettek közzé a Marketen. A telepítési- és felhasználói útmutató innen tölthető le. Pár sort és felhasználói véleményt pedig az androlib.com oldalon (is) lehet olvasni.

Érdekes módon egy HR után már működött a Fring teszt hívás is. Smile

2009.11.14.

+