MojAndroid
(x) hirdetés

Palm, majd jónéhány WinMo után visszatértem a klasszikus telefon formához egy E51-el. Pénzt nem adtam ki érte (céges telefon), de rájöttem hogy nekem a piszkálós/tapizós kütyük kellenek.

Az Androidot már a Google bejelentés óta figyelem és nagyon szimpatikus az architektúrája, szimpatikus a nyílt forráskód és a linux alapok, meg a Java alapú futtatókörnyezet is. Nem votl kétséges hogy én ennél a platformnál fogok kikötni. Aztán jött a G1, de nem nyerte el a külső a tetszésemet – bocsi G1 tulajok, ez van.

Nemsokára jöttek a hírek egy olcsó T-Mobile márkázott készülékről. Mikor megjelentek az elsők Európában azonnal olvasni kezdtem a külföldi fórumokat, teszteket és végre megjelent itthon is. Szerintem én voltam az első magyar Pulse tulajdonos. A megjelenést megelőző napon már a kezembe volt a telefonom a t-pontban, de elhozni még nem tudtam. A városban egy darab érkezett és félretetettem. Másnap – a megjelenés napján – reggel 8-kor nyitáskor ott voltam és 8:10-kor már az enyém volt a droid. Barátkozni kezdtünk és azt hiszem kölcsönös szimpátia alakult ki köztünk. Legalábbis én azon a véleményen vagyok hogy az Android a jelenleg kapható legszimpatikusabb rendszer a tapis kütyükre, a T-Mobile Pulse pedig egy valóban elegáns, szép, kényelmes eszköz ami ezt a remekbe szabott oprendszert használni tudja.

 

2009.11.12.

+