MojAndroid
(x) hirdetés

Produktivitásnövelés után, így péntek este essen szó egy alkalmazásról, amivel garantáltan agyonütheted az idődet, napszaktól függően magadra haragítva a főnöködet, tartós kapcsolatodat, háziállatodat.

A Gem Miner című játékban egy kis bányászt kell irányítanod egyre mélyebbre a föld alá, ásványok után kutatva. A kibányászott ásványokat aztán eladod, és upgrade-eket veszel a kis szettedhez: jobb bányászlámpát, jobb csákányt, létrákat, stb. Az ötlet persze nem új, a Motherlode nevű kis flash játékkal egyszer régen már jelentékeny sebet ütöttem a munkamorálomban (így most szerencsére már nem ért készületlenül ez a szimpla zsenialitás), a Gem Miner pedig tökéletes implementáció, aranyos grafikával, és tényleg addiktív — a jelentéktelen kis ikon egy valódi drágakövet rejt.

Pont tegnap jelent meg az alkalmazás “pro” változata, a Gem Miner: Dig Deeper, amit a fejlett világ országaiban kb. 2 dollárnak megfelelő áron vesztegetnek. Drukkoljunk, hogy minél előbb megnyíljon kis hazánkban is a teljes Android Market!

2009.10.30.

+