google navigáció

Régóta keresem, kutatom, hogy melyik lenne az ideális navigációs app a telefonomra. Mivel egyik sem olcsó, az ingyenesek meg sajnos egyelőre nem olyan jók, így döntésképtelen vagyok. Illetve még várok, hogy kiadja végre hivatalosan a Nav’n’go az iGo-t androidra.

Egyelőre fizetős app-ok a CoPilot, Sygic s a Navigon vannak jelen. Ingyenesen az andnav és a nav4all léteznek. Az utóbbinál sokan mondják, hogy ha ke tudunk mondani a szép UI-ról, akkor milyen jó kis program. Sajnos én odáig nem jutottam el. A fizetősök közül a CoPilotot próbáltam, ami hibátlanul működött, de amint a magyar vidéket járnánk be, ott már térképhiánnyal elhasal. Balaton pl. nem található rajta.

És miközben várakozunk az iGo-ra (magyar fejlesztés ugyebár), csendben bejelentették a google maps navigationt. Egyelőre csak a motorola droid telefonra, de idő kérdése, s minden másra is elérhető lesz (vagy így, vagy úgy).

Egyelőre csak az USA-ban, csak droidra, de idő kérdése, s érkezik hozzánk is. Addig pedig örülünk, hogy ennyi cég keresi a kegyeinket a navigáció terén is. :-)

További infó.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →