evernote beta androidra

Az evernote, aki esetleg nem ismeri, egy online jegyzetelő alkalmazás. A lényeg, hogy miután kreáltál Magadnak egy accountot az oldalon, bármelyik gépedről, s immáron telefonodról is elérheted, sőt editálhatod a jegyzeteidet.

evernote
A fenti képről még hiányzik az android változat, de már elérhető a beta verzió.

A hagyományos jegyzetelés mellett fényképet, vagy hangot is rögzíthetsz. Még nem teszteltem, de a képekről (ha az pl. egy árcédula, vagy fax, stb.) állítólag képes a program a szöveget kiolvasni. Ez pl. egy névjegy esetén hasznos lehet. Lefotózom, majd az evernote-ból beküldöm a kontaktjaim közé. Majd kipróbálom, de ebben a pillanatban telepítettem az alkalmazást, így az ilyen jellegű élménybeszámoló a következő bejegyzés témája lesz.

Lelkes tesztelőknek pedig itt a fórumbejegyzés a letöltési linkkel, egyéb tudnivalókkal. Megjegyzéseket, javaslatokat pedig a megfelelő fórumban várnak.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
, ,

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →