Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy SII 2014-ben: avagy az újabb három éves harcos

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az előző cikkemmel kapcsolatos kérdéseket és észrevételeket, amennyiben valaki lemaradt volna róla és esetleg belelesne ők ITT megtalálnak minden fontosat. Remélem irományom pár tulajdonosnak nyújthatott segítséget. Ennek szellemében most folytatással érkezem egy másik telefonnal, melyet az utóbbi időben használtam.

Megérkezett az Android 4.1.2 Jelly Bean frissítés a Samsung Galaxy SII valamint Galaxy SIII készülékekre

Hivatalos Android 4.1.2 Jelly Bean frissítés Samsung I9100 Galaxy S II készülékre tegnap kiadásra került. Jelenleg sajnos csak Spanyolországban, de hamarosan a többi országban is elérhető lesz a kártyafüggetlen készülékekre.
A szolgáltató függő készülékek tulajdonosainak valószínűleg még hetekig (vagy inkább hónapokig) várniuk kell.
Újdonságok az új verzióban:

Jelly Bean frissítés érkezhet a Samsung Galaxy SII és Galaxy Note telefonokra

Kiszivárgott információk szerint Jelly Bean frissítést kaphatnak a Samgung Galaxy SII és Samsung Galaxy Note készülékek.

Az információk szerint jelenleg zajlik az SII készülékeken a tesztelés és várhatóan szeptember végén vagy októberben kezdődhetnek meg a frissítések kiadásai a KIES-en keresztül.

A Galaxy Note készülékekre is várhatóan közel azonos időben kezdődhet meg a frissítés.

CyanogenMod 10 Galaxy S2-re

Üdv mindenkinek!

Mint már hallani lehetett, a CyanogenMod csapata nekiállt a 10-es verzió fejlesztésének, ami a Jelly Bean-re alapul. Az S2 készülékek közül először az i9100G kapta meg, mivel szorosabb rokonságban áll a Galaxy Nexussal (az i9100G az egyetlen S2 variáns TI OMAP chippel), de nemrég megjelent az i9100-as, azaz az itthon elterjedt változatra is. Ugyan egyelőre úgy mondják, hogy a rom mindennapos használatra alkalmatlan, az én gépemen reggel óta ez van. Egyelőre se hibával, se fontos hiányosságokkal nem találkoztam. USB debugging nincs, se pendrive-funkció, több kivetni valót eddig nem találtam. Ugyan a hivatalos fórumtémában azt írják, hogy titanium backup-pal ne állítsunk vissza semmit, nekem semmilyen hibát nem írt ki.

A telepítés menete:

Oldalak

Subscribe to RSS - Samsung Galaxy S II