Samsung Galaxy S II

Megérkezett az Android 4.1.2 Jelly Bean frissítés a Samsung Galaxy SII valamint Galaxy SIII készülékekre

Hivatalos Android 4.1.2 Jelly Bean frissítés Samsung I9100 Galaxy S II készülékre tegnap kiadásra került. Jelenleg sajnos csak Spanyolországban, de hamarosan a többi országban is elérhető lesz a kártyafüggetlen készülékekre.
A szolgáltató függő készülékek tulajdonosainak valószínűleg még hetekig (vagy inkább hónapokig) várniuk kell.
Újdonságok az új verzióban:

Jelly Bean frissítés érkezhet a Samsung Galaxy SII és Galaxy Note telefonokra

Kiszivárgott információk szerint Jelly Bean frissítést kaphatnak a Samgung Galaxy SII és Samsung Galaxy Note készülékek.

Az információk szerint jelenleg zajlik az SII készülékeken a tesztelés és várhatóan szeptember végén vagy októberben kezdődhetnek meg a frissítések kiadásai a KIES-en keresztül.

A Galaxy Note készülékekre is várhatóan közel azonos időben kezdődhet meg a frissítés.

CyanogenMod 10 Galaxy S2-re

Üdv mindenkinek!

Mint már hallani lehetett, a CyanogenMod csapata nekiállt a 10-es verzió fejlesztésének, ami a Jelly Bean-re alapul. Az S2 készülékek közül először az i9100G kapta meg, mivel szorosabb rokonságban áll a Galaxy Nexussal (az i9100G az egyetlen S2 variáns TI OMAP chippel), de nemrég megjelent az i9100-as, azaz az itthon elterjedt változatra is. Ugyan egyelőre úgy mondják, hogy a rom mindennapos használatra alkalmatlan, az én gépemen reggel óta ez van. Egyelőre se hibával, se fontos hiányosságokkal nem találkoztam. USB debugging nincs, se pendrive-funkció, több kivetni valót eddig nem találtam. Ugyan a hivatalos fórumtémában azt írják, hogy titanium backup-pal ne állítsunk vissza semmit, nekem semmilyen hibát nem írt ki.

A telepítés menete:

Hibák a hivatalos Samsung firmware-ekben, azaz tégla lesz-e a telefonom

A minap nézelődtem, hogy hogy áll a hivatalos 4.0.4 frissítés az i9100-asokhoz. Nem, mintha sok vizet zavarna, mivel CM9-et használok, de a kiadás sebességéből ki lehet következtetni, hogy mikorra lesz Jelly Bean, illetve kb mikorra kapunk napi romként használható CM10-et. Ekkor hallottam először egy bizonyos 'MMC_CAP_ERASE' névre keresztelt kernelhibáról.

Oldalak

Subscribe to RSS - Samsung Galaxy S II