Toshiba

Miből lesz a telefon?

Érdekes elemzést tett közzé a minap a Bloomberg, a Nomura Equity Research nyomán. Az elemzés a manapság oly népszerű infografikák csoportját erősíti, és azt a témakört járja körbe, hogy miből van egy telefon, pontosabban: miből adódik össze a telefon ára, meg a piac. És meglepetés: nem a kijelző a legdrágább - mondja a Bloomberg cikk. Ennél viszont sokkal érdekesebb részleteket is találunk, ebből három dolgot szeretnék most kiemelni.

Folio100 újra töltve: 1,5Ghz+Honeycomb

Folio 100 fanok!
Hosszas fejlesztés után, végre megjelent május 29.-én a Mi tabletünkre is a Honeycomb, melyet az alábbi linken le is tudtok tölteni!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1076958
Miért kellett eddig várni?
A Honeycomb-nak feltételei vannak. Csak azokon a tableteken futhatnak hivatalossan, melyekben 2kamera található... xda fórumon mindent megtaláltok, mely a témával kapcsolatos összes kérdésre választ ad.
A tortánk habjával még nincs vége hölgyeim és uraim! Egy módosított kernelt tehetünk szeretett tabletünkre, mellyel 1,5Ghz-es teljesítményt kapunk!

TOSHIBA FOLIO 100-AZ ELFELEDETT TABLET

Ez már egy "régebbi" tablet, viszont itthon keveset beszélnek róla.
A google-ba ha beirjuk ezt a nevet csak a negativ kritika nyomát találhatjuk róla, pozitív kb. 0
Ennek ellenére 2010 novemberében vásároltam egy ilyen tipusú tabletet és egyböl bennem is csak a rossz fogalmazodott meg.
Viszont annak ellenére, hogy ez a "gyári" rom egy pozitív jelzöt sem érdemel, van erre is sok letölthetö rom ami viszont átértelmezi az eddigi érzéseimet a Folio-ról.

Subscribe to RSS - Toshiba