ti omap4430

Prada Phone by LG 3.0 teszt: arcosok klubja

A Prada Phone by LG 3.0 reklámarca, mint tudjuk, Edward Norton, és ez rengeteg jobbnál jobb címbeli fricskára ad lehetőséget, ha megnézzük az úriember filmográfiáját: Mennyei királyság, Olasz meló, Az illuzionista, de akár Legbelső félelem, vagy A szajré, Harcosok klubja... Szóval válassza ki mindenki magának saját szájíze szerint, amelyik legjobban tetszik, én maradtam a korlátolt nyelvi humornál.

Az LG Magyarország jóvoltából majd' egy hétig nálunk járt a Prada Phone by LG 3.0. Mivel a "prádafon" felhasználói felületének nagy fanja vagyok (és odáig merészkedtem, hogy a Desire-emen is valami hasonlót valósítottam meg), rám esett a telefon megtiszteltetés, hogy a SIM kártya áthelyezés jeképes mozzanatával elmondjam nektek, milyen a Pradaéletérzés - még ha csak telefonon is.

Samsung Galaxy Nexus teszt: a referencia

Beharangoztuk, a mobilabban.hu ()kedvessége folytán nálunk járt a Samsung Galaxy Nexus, az új Google referenciatelefon. Egy kellemes együtt töltött hét után a kérdés természetesen kb. az, hogy ultraszuperprémium, vagy ultragigaszuper-prémium kategória-e ez, de azért vannak mélységei a dolognak - lássuk!

Hardver

Kezdjük azzal, amit dobálni lehet: a hardverrel.

Motorola Droid RAZR teszt: csak meg ne vágd magad!

Ahogy azt már korábban is beherangoztam, a mobilabban.hu jóvoltából nálunk vendégeskedik egy Motorola Droid Razr (vagy DROID Razr, vagy Droid RAZR, vagy XT912, vagy Motorola Spyder - hívja ki hogy akarja), a világ legvékonyabb okostelefonja, amit ráadásul ugyanaz a processzor hajt, mint az új Nexus készüléket, a Galaxy Nexus-t. Kellemes hetet töltöttem a Borotvával, lássuk, mennyire penge!

Subscribe to RSS - ti omap4430