tegra 3

nVision - csillog, villog, de minek?!

Csillog, villog, pörög, forog, animált csupa csicsa magazin. És a koncepció érthető is. Olyan magazint, hír alkalmazást szerettek volna készíteni, amilyen eddig még nem volt. Ami megmutatja a tegra processzorok erejét.

Ezt sikerült is megvalositani. Minden animálva van, mozog, s hála Istennek épp csak nem robban, zenél közben. (ugye Ti is szeretitek a zenélő weboldalakat?)

Akkor most gyorsan kiveséztem mi a gondom az alkalmazással. Nézzük mit is tud az applenek? Miért támadt kedvem telepíteni azt a nexus 7-re?

Asus Transformer Pad. A kistestvér

Az Asus Magyarország jóvoltából egy hétig nyúzhattam a legújabb tabletet, a Transformer Padot. A Prime mindenki számára ismert, az Androidos tabletek jelenlegi legjobbika, mindenki álma. Az első Transformert is ismerjük és szeretjük, bár az még "csak" kétmagos.

A Transformer Pad hasonlóan a Prime-hoz, szintén az Nvidia Tegra 3 chipjével szerelve érkezik, s tulajdonképpen nüansznyi különbségek vannak a Prime és a Pad között. A vicc, hogy az egyik legnagyobb különbség a fém vs. műanyag borítás. Mivel a Pad műanyag borítással érkezik, így olcsóbb is, s olcsóbbnak is hat (ez van...), cserébe ahol a Prime sötétben kuksol, Internetről nem is hallott, ott a Pad még vígan fogja a wifi hálózatot. Hasonlóan a GPS-el sincs problémája a kistestvérnek.

Asus Transformer Prime, az erőmű (frissítve -> ICS)

Nálunk járt az Asus Eee Pad Transformer Prime, amely jelenleg az egyetlen Nvidia Tegra 3 processzorral bíró eszköz. Nem mondanám, hogy teszteltük, hiszen egyetlen este nem elegendő erre, főleg ha van más dolga is az embernek. Viszont ha már adott volt a lehetőség, kicsit megpiszkáltuk az eszközt és egy bemutatóra elegendő információ gyűlt össze.

Subscribe to RSS - tegra 3