sgs ii

CyanogenMod 9 + Samsung Galaxy S II

Közel egy hónapja számoltunk be arról, hogy megérkezett az Ice Cream Sandwich (4.0.3) a független Galaxy S II készülékekre. Majd pár nappal később egy telepítési útmutatót írtunk azok számára, akik nem szerettek volna tovább várni. Sajnos a szolgáltatói verziók még mindig nem érkeztek meg és úgy néz ki, a rollout is lelassult. Valószínűleg a hibák javítása van folyamatban. 1 hónap alatt sikerült annyira megismernem az új rendszert, hogy elfogulatlan véleményt tudok róla mondani és ez sajnos felemás. Ráadásul nálam a mérleg átbillent a kizárólag gyári rendszert vagyok hajlandó használni állapotból, a nem vagyok hajlandó gyári rendszert használni soha többé állapotba. Tovább után olvashattok a gyári rendszer hibáiról, az CyanogenMod 9 előnyeiről (saját képernyőképekkel és videóval) illetve egy telepítési útmutatót találtok.

Samsung Galaxy S II vs. Motorola Droid RAZR: titánok harca

Boldog S II tulajdonosként rám maradt a feladat, hogy összehasonlítsam azt a Motorola új zászlóshajójával a RAZR-ral. Első találkozásukkor paranormális jelenségeket tapasztaltunk lipileevel, ugyanis az S II amint közel került ellenfeléhez, lefagyott. Lehet, hogy veszélyesnek találta azt, és halottnak akarta tettetni magát. Hogy volt-e erre oka, az kiderül az alábbi táblázatból, amit frissen sminkeltem, hogy átlátható és letisztult legyen.

Samsung Galaxy S II teszt - Meghalt a király, éljen a király!

Mit is mondhatnék kedves barátaim? Sajnos hosszabb időre nem lehet nálam a készülék, ezért nem tudok akku teljesítményről beszélni illetve nyilván a lehetséges szoftverhibákat sem én fogom észrevenni. De, hogy lelőjem a poént, nem is baj, hogy nincs nálam napokig a készülék, mert nem vagyok benne biztos, hogy bárki is el tudná tőlem venni, miután hosszabb ideig használtam... A képernyőképekért elnézést, de ha nagyobb méretben mutatom meg őket, napokig lehetne lapozgatni az oldalt.

Subscribe to RSS - sgs ii