playstation

Moble World Congress 2011: mi történt eddig?

Már a nulladik napon eldurrantak a nagyobb lövegek a Mobile World Congress-en: a Sony és a Samsung is bejelentette az eszközöket, amiket régóta várt a piac (és amiket többé kevésbé kívülről-belülről ismertünk már). Rövid speckóvihar következik, alul képekkel!

Sony PlayStation app a Marketen

Úgy tűnik, a Sony komolyan gondolja a PlayStation mobilpiaci térhódítását. Mától az alkalmazás az Android Marketből telepíthető. Az ördög persze a részletekben rejlik: jelenleg csak angol, spanyol, német, francia, olasz és holland előfizetők számára érhető el, de persze sejthetően Market Enablerrel (és egy rootolt telefonnal) ez nem okoz problémát. Ha a baloldalt levő QR kódot megeteted a Goggles-szel, már pattan is a Market!

Akinek mégis probléma (mert nincs rootolt telefonja), az a PlayStation Lifestyle jóvoltából "nem hivatalos" forrásból is telepítheti, közvetlenül az .apk file-t letöltve. (Ehhez engedélyezve kell legyen az "Unknown sources" az alkalmazás-beállításokban.)

Sony Ericsson Xperia Play demózva (képekkel, videóval)

Az IT168 nevű kínai tech blog kézbe kaparintotta, jól kitesztelte a Sony Ericsson Xperia Play névre hallgató eszközt, a médiában forgó beceneve szerint a "PlayStation Phone"-t. Mivel a Boy Genius Report volt olyan jó, és tudósított erről, most mi is hozzájutottunk a fordításhoz, képekhez, stb. A cikk megerősít egy csomó, már korábban sejtett részletet a telefon felépítéséről:

Subscribe to RSS - playstation